“Afgelopen vrijdag (3/8/18) draaiden wij op het bruiloftsfeest van Niels & Hester. Het thema was vintage. Echt aan alles was gedacht en de locatie was compleet omgetoverd en je waande jezelf zo een halve eeuw terug in de tijd. Ik denk dat de foto’s voor zich spreken!! 🙂 Rond 20.30u barstte het feest los met het eerste uur muziek uit de 50s/60s. Toen de eerste drankjes erin zaten ging het helemaal los op de dansvloer. Ik weet zeker dat iedereen een fantastische avond heeft gehad. Toen ik even later op mijn horloge keek, schrok ik van de tijd. Het was alweer bijna 1u, tijd om af te sluiten… Na nog een paar laatste hits werd het weer stil in het mooie Bûtefjild.

Niels & Hester veel geluk & liefde toegewenst. Bedankt!”

Je bekijkt het album Bruiloft Niels & Hester bij De Omleiding Feanwalden. Geplaatst door Decibel Music op 8/05/2018 (93 foto’s)

Gecreëerd door Facebook Photo Fetcher 2