Dj PieterDJ Pieter van Decibel Music

Graag stel ik mij voor!

Aangenaam, ik ben Pieter Hiemstra, Dj en eigenaar van Decibel Music. Ik ben 35 jaar, verloofd en woonachtig in Oosternijkerk. Tevens run ik een webshop in Hondenartikelen: Hondenspullenkopen.nl

Ook werk ik al 12 jaar als verkoper bij een ijzerwaren groothandel: Raadsma.

Drukte alom dus… En dat is waar ik ook blij van wordt!

Hieronder vertel ik u graag iets meer over mij als Dj:

Want,

Ben je op zoek naar een attente allround DJ?
Ben je op zoek naar net dat beetje extra?
Wil je niet alleen goede muziek maar ook enthousiasme en show?
Dan ben ik de juiste keuze, ik ben een allround professioneel DJ. Met de grootste zorgvuldigheid, vakkennis en muzikaliteit bereid ik elk feest tot in de puntjes voor. Verzoekjes? Geen enkel probleem. Ik heb namelijk een enorme database met muziek bij mij!

Verder ben ik niet alleen een erg goede DJ, ik ben klantvriendelijk, enorm ervaren, allround en muzikaal. Kortom een muzikale alleskunner die het goed doet op ieder feest waar kwaliteit, enthousiasme en muzikaliteit gewenst zijn.

Feest gegarandeerd! Ik ben te boeken vanaf €295,-